16 Aralık 2013 Pazartesi

İSTANBUL FLORENCE NİGHİTNGALE HASTANESİ TÜP BEBEK BÖLÜMÜNDE İLK GÖRÜŞME



İlk görüşmeniz kişisel durumunuz ve size gereken tedavinin seviyesine göre 45 dakika kadar kısa olabileceği gibi 2 saat kadar uzun da olabilir. İlk görüşmede doktorunuzla ve tüm ekiple tanıştırılıp tıbbi hikayeniz alınmaktadır. Görüşme de bütün sorularınız cevaplanmaya çalışılacak ve sizinle tedavi seçenekleri tartışılacaktır. Bunların sonucunda sizden kan testleri, ultrason ve sperm testi gibi bazı testler isteyebilmekteyiz.
Lütfen ilk görüşmeye geldiğinizde tüm medikal dosyalarınızı, özellikle daha önce fertilite tedavisi gördüyseniz bu tedaviye ait tüm raporlarınızı getiriniz.
İlk görüşmede, doktorunuz tarafından tıbbi öz geçmişiniz ve daha önce uygulanan fertilite tedavileri gözden geçirilecektir. Bu ilk bilgilerin ışığında, doktorunuz bir ön tanı düşünerek, infertilite araştırması esnasında hangi testlerin yapılacağını karar verecektir. Tanı kesinleştikten sonra, doktorunuz sizin özel durumunuza uygun bir tedavi planı belirleyecektir.
İlk  görüşme de benimle yani tüp bebek koordinatörüyle tanışıp ve  tedavinizin finansal boyutu hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün olacaktır.Ben sizi tedavinize özel kullanacağınız ilaçların bütçesi ve tedavinin maliyeti hakkında ayrıntılı olarak bilgilendireceğim.
Tedavi süreci genellikle adetinizin 2-3. günü başlayacağı için adetinizden önce kliniği tanımak ve tedavi süreci hakkında bilgi edinmeksizin  rahatlatacaktır.

0212 375 64 90  bizim bölümümüzün direkt hattı olup buradan arayarak veya ertugrul.esra@gmail.com e-mail atarak, bizden ücretsiz danışmanlık randevusu alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder