16 Aralık 2013 Pazartesi

TÜP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN KLİNİĞİMİZE İLK BAŞVURDUĞUNUZDA İLK DEĞERLENDİRMEDE NELER OLUYOR?


Tedavi yaklaşımı sizin yaşınıza, tanınıza, infertilite süresine ve daha önce uygulanan tedaviler de göz önüne alınarak size özel tedavi  planlanmaktadır.
Tedavi süresince size hangi aşama da ne yapılacağı,hangi tedavi protokolünün kullanılacağı,gebelik şansınız ve tedavi sonucunda neler olacağı tek tek anlatılacaktır.Her infertilite tipi için en gelişmiş tedavi protokolleri ve yardımcı yöntemler merkezimizde uygulanmaktadır.
Tedavi başında size hekimlerimiz hakkında bilgi verilir ve sizin tercih ettiğiniz hekimimiz tedavi sürecinin sonuna kadar sizinle birlikte olacaktır. Özellikle ilk görüşmeye geldiğiniz de elinizde olan tüm tetkik sonuçlarınızı yanınızda bulundurmanız önemlidir.Gerekirse konusunda uzman diğer takım arkadaşlarımız da bu sürecidestekleyecek ve her hastaya özel tedavi planlarını uygulayacaklardır.
İstanbul Florence Tüp bebek bölümümüzde hekimlerimiz kadar Embryoloji, laboraturımızda son teknolojiyle donanmış ve konusunun uzman hekim ve embriyologları çalışmaktadır. özellikle Embriyoların gelişim sürecinde sık sık sizlerle iletişim halinde olacaklardır.Hemşire ekibimizde tedavi başarınızı arttırmak üzere konusunda uzman ve deneyimli kişilerden oluşmaktadır. Birebir iletişimin önemli olduğu bu tedavi sürecinde sizlerin stres düzeyinizi azaltarak tedavi başarınızı arttırmaya katkıda bulunmaya çalışmaktayız.
Tedaviniz belirlendiğinde hemşirelerimiz size ilaçların kullanımı hakkında detaylı bilgi verecek, kendiniz yapabileceğinizi düşünüyorsanız kısa bir eğitim de verilecektir.
Tüm ekip olarak şunu biliyoruz; infertilite duygusal ve fizyolojik birçok konuyu içeren ve çiftlerde strese neden olan zor bir süreçtir.
Hedefimiz size mevcut imkanlar dahilinde yapılabilecek her türlü imkanı sunarak infertilite tedavinizi başarı ile sonuçlandırmaktadır. 

Siz de bizlerle tanışmak ve tedaviniz hakkında ilk görüşme yapmak için; 0212 375 64 90* numaralı telefondan randevu alabilirsiniz. Eğer bu blog üzerinden aradığınızı söylediğiniz de sizden ilk görüşmeden ücret alınmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder